Kaupallinen yhteistyö Estrella
Etsitkö uutta tarjottavaa viikonlopun leffahetkiin tai vaikkapa vieraille alkupalaksi? Nyt on tarjolla kunnon vege chips pellillinen, joka kyllä menee ihan dinneristä! Olen mukana Estrellan kampanjassa, jossa peruna- ja linssilastuille etsitään uusia käyttöideoita ja ne pääsevät mukaan ruokaisimpiin syötäviin perinteisen napostelun sijaan. Annoksen valmistus videokuvattiin jo viime keväänä, alempaa löydät videon, jossa valmistan herkullisen vege chips platen hmmm …..minuutissa!
Estrellan laajasta valikoimasta löytyi heti oma suosikki, juuri sopivan kokoisin pusseihin (180 g, unohtakaa ne megamegamega suuret pussit) pakatut laadukkaat Artisan maalaisperunalastut. Rapeita kuorellisia perunalastuja saa kolmessa eri maussa: garlic & chili, merisuola ja creme fraiche & onion. Mikä tahansa näistä sopisi chipsipellilliseen ja jos haluat maksimoida maut, silloin kipakka garlic & chili, mutta myös miedommalla merisuola-perunalastulla lopputulos oli maukas.
Moni on varmasti tehnyt joskus maissilastuista, jauhelihasta ja juustokastikkeesta samantyylistä nacho peltiä, joka on työläämpi tehdä, joten omassa versiossa oiotaan mutkia suoriksi ja päästään nopeammin nautiskelemaan! Ja ilman jauhelihan käristämistä, sillä kun sipsipeltiin valitse ruokaisia papuja ja paljon kasviksia, niin kevyempi lopputulos syntyy täysin vegenä. Raikkaat tuoreet tomaatit ja korianteri antavat sen viimeisen silauksen tähän täydelliseen naposteluruokaan! Kokeile jo tulevana viikonloppuna, takuuhyvää ♥ Valmistuu näin helposti, katso video alla.

Ainesosat:
1 pss (180 g) Estrella Artisan maalaisperunalastuja
1 pkt (200 -250 g) tarjoiluvalmiita mustapapuja
1 iso punasipuli tai kaksi pientä
1 dl mustia oliiveja viipaleina tai kokonaisina kivettöminä
1 pieni purkki jalapenoviipaleita
300 g cheddar-juustoraastetta
8 kpl punaisia tomaatteja
1 puntti korianteria
kevätsipulia
1-2 limeä
mustapippuria
Dipit
2 prk (200 g) tacokastiketta
2 prk (á 200 g) kermaviiliä
2 Estrella –dippiä (esim. Roasted onion)
Ohje:
- Leikkaa tomaatit neljään osaan ja poista siemenet sekä kova keskiosa. Kuutioi pieniksi lohkoiksi.
- Leikkaa sipuli pieniksi lohkoiksi. Pilko kevätsipulit.
- Valuta mustapuvut ja valmistaudu kokoamaan chips plate.
- Levitä Artisan pussin sisältö leivinpaperilla vuoratulle pellille tasaisesti.
- Levittele puolet juustoraasteesta, mustapavut, sipulikuutiot sekä tacokastike chipsien päälle.
- Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle ja paista 150-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa (n. 12-15 minuuttia).
- Viimeistele jalapenoilla, tomaattilohkoilla, kevätsipulilla sekä oliiveilla, mausta limenmehulla ja mustapippurilla.
- Kaada kermaviilien ja dippipussien sisällöt kulhoon ja sekoita.
- Lusikoi kermaviilidippi koko komeuden päälle, koristele korianterin lehdillä ja nauti!
With ♥ from beach house kitchen
8 Kommenttia
Aivan ihana viikonloppujen ja arki-iltojenkin herkku. Ihan tuli vesi kielelle, testiin!
HERKULLISTA VIIKKOA!
Kiitos – ihan mahtavan herkullista ja ehkä hieman talvistakin viikkoa sinne <3
En ole koskaan ollut erityisen hulluna sipseihin, mutta vegesipsit kyllä ovat joskus maistuneet. Kiva ohje sipseille❤Ihanaa viikonloppua Heli 💚💮
Sama juttu,syön harvoin, mutta silloin kun syön, pitää olla laadukkaita maalaisperunalastuja!
Tosiaan asmantapainen kun viikonloppuherkkumme nachocuoka, jota SIippa söisi vaikka joka viikko vaan “pikku vaimo” ei tee niin usein… Mutta tämähän syntyy myös perunalastuista. Täytyykin kokeilla.
Perunalastuista nachovuoasta tulee hiukka kevyempi, tykkäsin itse enemmän kuin maissilastuilla tehdystä!
Uuuh miten herkullista ja kiva video. Mukavaa viikonloppua!
Minustakin tämä video havainnollistaa kivasti miten helposti sipsivuoka syntyy!