SUP-lautailua ja täyden kympin BBQ

by Beachhousekitchen

Best Western rantapuisto

Sain kutsun tulla tutustumaan blogimme tyyliin sopivaan rantahotelliin Helsingin Vuosaareen. Olin joskus järjestämässä yritystilaisuutta kyseisessä Best Western Rantapuistossa ja mieleen olivat jääneet upea merellinen miljöö, rantaviiva ja kauniit maisemat hotellin ravintolasta. Best Western -hotelliketjulla on pääkaupunkiseudulla viisi erilaista ja eri tarkoituksiin sopivaa hotellia, modernista cityhotellista luonnonläheiseen merenrantahotelliin.

Olimme kuulleet huhuja perjantaisin järjestettävästä Ravintola Rantapuiston BBQ Fridays -illasta, jolloin jättipallogrillit kuumenevat ja grilliherkkuja saa syödä vatsan täydeltä hintaan 25€/hlö! Ennen sitä oli kuitenkin tutustuttava merellisiin maisemiin ja hotellin runsaaseen aktiviteettitarjontaan. Koska kolea sää ei rohkaissut testaamaan rannan aurinkotuoleja tai ulkoallasta, päivän lajiksi valikoitui SUP-lautailu, jota melonnan lisäksi järjestävät heti hotellin rannassa yritykset Natura Viva ja Twenty Knots. Näistä Twenty Knotsin Maria Mikkonen opasti meidät suppailun saloihin.

Hawaijilta alkunsa saanut laji on parin viime vuoden aikana villinnyt myös suomalaisia ja niin minäkin rakastuin siihen! Vaikka sää oli hurjan tuulinen ja kyllä vähän hirvitti nousta polviasennosta seisomaan, niin se tunne, kun tasapaino ja laudan hallinta löytyivät, oli upea. Onneksi aurinko alkoi paistamaan ja uskaltauduimme myös aavalle merelle. Kuka tahansa voi harrastaa tätä lajia, ammattitaitoisen opastuksen johdolla selviävät asennot, vinkit ja tärkeimmät muistettavat otteet, jotta SUP-melomisesta nauttii! Myrskyisän ekan kerran jälkeen laji varmasti sujuu tyynellä ilmalla ja bikineissä paremmin kuin kevyttoppiksissa ja jäätävän kylmässä kesäillassa!

SUP-lautailu

sup

sup-melonta

sup-lautailu

sup-lautailu

SUP -melonta on oikeata tehotreeniä ja kaksituntisen lautailun jälkeen olimme – kylläkin suihkun jälkeen, sillä oikeasti hiki tuli – valmiita syöksymään grilliruokien kimppuun.

BBQ Fridays Rantapuisto

Ravintola Rantapuistossa on tarjolla BBQ-menu joka perjantai klo 17-22. Pihalta voi noutaa herkulliset lihat, kanat ja makkarat ja sisältä löytyvät kasvikset, salaatit sekä kaupungin parhaimmat soosit!

rantapuisto

kananuijia kukkakaalia ribbsit

Valehtelematta taisin santsata kolme kertaa! Vaikkei olisikaan hotellin asiakas, niin kannattaa tulla kauempaakin herkuttelemaan, varsinkin jos tykkää lihasta ja kotoa ei löydy grilliä. Runsaan grillibuffetin hintaan ei sisälly jälkiruokia, mutta koska tasapano suolaisen ja makean välillä oli säilytettävä, niin tilasimme kaksi parhaimmalta kuulostavaa jälkiruokaa á la carte -listalta, eli mansikka pannacottan ja lakritsaisen paahtovanukkaan mangosorbetilla. Täydellinen lopetus, ei tullut huteja 😆

best western rantapuisto

laku creme brulee

Vauhdikas miniloma ei tähän hetkeen päättynyt vaan pääsimme kurkistamaan hotellin yhteyteen juuri avattuun, uutuuttaan hohkavaan ja uudistettuun yökerho Kellariin.

Kellari Rantapuisto

Tosin laadukas sänky ja skandinaavisesti sisustettu huone veivät tällä kertaa voiton, ja yödrinksut jäivät toiseen kertaan!

Rantapuisto

Sup-lautailu totisesti tuntui lihaksissa seuraavana aamuna, piti hieman verrytellä ja venytellä leppoisalla aamukävelyllä rannassa ennen aamiaista. Ihana miniloma, kiitos yhteistyökumppanit Best Western Rantapuisto ja Pieni ideapuoti!

best western rantapuisto

 With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

2 Kommenttia

Outi 08/07/2015 - 21:37

Ihana paikka. Tuolla on pikkuisen isommat pallogrillit kuin kotipihalla 🙂
Sup-melonta kuulostaa myös hauskalta.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 09/07/2015 - 05:40

Ei heti arvaisi että Helsingissä…Ihana BBQ, suosittelen!

Vastaa

Kommentoi