Ennen uutta marjasatoa aloin tyhjäämään pakastinta ja sinnehän oli jäänyt talvella ostamiani sinisimpukoita laatikollinen. Kun keittiö on siirtynyt kesäksi auringon alle, niin simpukat saivat käväistä grillissä makua ottamassa. Voi mahdotonta, miten hyviä niistä tuli! Seuraksi pastaa simppelillä sahrami-parmesaanikastikkeella ja kesän kunniaksi Hardys VR Chardonnay 2015*, joka onkin oiva laatikkoviini.
500 g sinisimpukoita 1 salottisipuli 1 rkl voita 1 dl valkoviiniä 2 dl kermaa 1 dl raastettua parmesaanijuustoa hyppysellinen sahramia ripaus suolaa ja mustapippuria persiljaa ja sitruunaaAinesosat:
Ohje:
Valviran ohjeistuksen mukaan viiniä ei voi kommentoida, muut kommentit erittäin tervetulleita!
*tuotenäyte maahantuojalta
With ♥ from beach house kitchen
6 Kommenttia
Kylläpä näyttää herkulliselta – vaan meillä jo simpukoita laittaisin, saisin syödä yksin – isäntä ei niihin koske. Mutta saisinpahan itse enemmän;)
Meillä taas simpukoidenkin suhteen ristillinen tasajako : ) Ihanan leppoisaa sunnuntaita!
Näyttää oikein kunnon välimeren herkuilta <3
Ihanaa lauantai-iltaa!
Kiitos, niin on oikein kunnon kesäsetti : )
Mukavia kesälomia sinne!
Älyttömän hyvää! Onneksi vatsa on tällä kertaa ihan tuppotäynnä kun tulin tänne. Aivan ihanat kuvat. <3
Simpukoissa on jotakin ihmeellisen kuvauksellista, vaikka aika rujon rumiakin osaavat olla! Näitä tehdään täällä jatkossakin, grilli se vaan antaa ihan uskomattoman makusäväyksen ruokaan kuin ruokaankin!