DIY: Merihenkinen joulukuusi

by Beachhousekitchen

Joulukuusi_diy

TARVITTAVAT MATERIAALIT
– hyvin kuivahtanut halko tukijalaksi
– rautatanko puun rungoksi
– kuivuneita puunoksia
– valkoista maalia ja pensseli
– merihenkisiä riipuksia kuuseen


Sahaa ja hio halon pohja tasaiseksi. Poraa reikä rautatangolle halon kuperalle puolelle. Voit lisätä liimaa koloon paremman pitävyyden saamiseksi. Asenna metallirunko tukevasti halkoon. Tässä vaiheessa varmista esim. vatupassilla, että runko on suorassa ja halon pohja on tasainen.

Aloita kuusen rakentaminen alemmista oksista ja etene latvustoon. Katkaise sopivan pituisia kuivia puun runkoja ja oksia niin että saat kuusenmallisen kuvion. Käytä katkaisussa silkkaa voimaa, jos haluat hieman rosoisemman oksan pään. Ota huomioon se, että puun runkoihin ja oksiin pitää porata reikä, joten valitse sen paksuisia oksia, jotta reiän teko on mahdollista. Poraa jokaiseen oksaan keskelle reikä ja pujota oksa paikoilleen runkoon.

Kun olet saanut kaikki oksat paikoilleen ja puu näyttää kuuselta, ota maali esiin ja maalaa oksat valkoisella maalilla. Käytä kuusen tähtenä esim. meritähteä tai muuta merihenkistä materiaalia. Oksille voi ripustaa ja kiinnittää simpukoita ja kotiloita roikkumaan. Kaunista joulun aikaa!

Joulukattaus_3

With ♥ from beach house kitchen

 

Lue nämäkin

Kommentoi