Maailman helpoin, nopein ja näyttävin alkupala voisi olla tässä – hellou mätimuna! Siinä ajassa kun keität kananmunat, silppuat samalla kaprikset ja valutat mädin. Keltuaisten kovertaminen munanpuolikkaista hiukan vaatii lusikan apua, mutta muuten nämä valmistuvat ihan vartissa.
Paholaisenkin munina tunnetut munanpuolikkaat ovat omiaan pääsiäispöytään ja ne voi tehdä vaikka päivää aiemmin. Näyttävä alkupala tai lisuke savukalalle. Upean kaunista & herkullista pääsiäisen aikaa ♥


Ainesosat:
5 kananmunaa
2 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl kapriksia
1 tl sitruunamehua
1/2 tl suolaa
PÄÄLLE
savupaprikajauhetta
mustapippuria
ruohosipulia
2-3 rkl mätiä
Ohje:
- Keitä kananmunia kypsiksi.
- Halkaise munat ja koverra keltuaiset erilliseen kulhoon.
- Hienonna kaprikset ja lisää paksun jogurtin kanssa keltuaisten sekaan.
- Lisää sitruunamehu ja suola, tilsaa haarukalla tahnaksi.
- Nostele tai pursota täyte kananmunien päälle.
- Lusikoi päälle mätiä ja ripottele silputtua ruohosipulia.
- Viimeistele savupaprikajauheella ja mustapippurilla.


4 Kommenttia
Saispa noita… 🥚🥚Hyvää Pääsiäistä Heli💚🐇🐰🐣🐣💛🍀☘️🌿
Kiitos paljon! Herkkuhetkiä sinnekin <3
Mädin ja munan liitto – mitä herkkua! Aurinkoista pääsiäistä!
Taivaallinen liitto! Ihanan aurinkoisia päiviä sinnekin : )