Voihan mätimuna, miten kuulutkaan alkupalapöytään!

by Beachhousekitchen

Maailman helpoin, nopein ja näyttävin alkupala voisi olla tässä – hellou mätimuna! Siinä ajassa kun keität kananmunat, silppuat samalla kaprikset ja valutat mädin. Keltuaisten kovertaminen munanpuolikkaista hiukan vaatii lusikan apua, mutta muuten nämä valmistuvat ihan vartissa.

Paholaisenkin munina tunnetut munanpuolikkaat ovat omiaan pääsiäispöytään ja ne voi tehdä vaikka päivää aiemmin. Näyttävä alkupala tai lisuke savukalalle. Upean kaunista & herkullista pääsiäisen aikaa ♥

mätimuna

Mätimunat

Tulosta resepti
Annoksia: 10 kpl
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

5 kananmunaa

2 rkl turkkilaista jogurttia 

1 rkl kapriksia

1 tl sitruunamehua

1/2 tl suolaa

PÄÄLLE

savupaprikajauhetta

mustapippuria

ruohosipulia

2-3 rkl mätiä

Ohje:

  1. Keitä kananmunia kypsiksi.
  2. Halkaise munat ja koverra keltuaiset erilliseen kulhoon.
  3. Hienonna kaprikset ja lisää paksun jogurtin kanssa keltuaisten sekaan.
  4. Lisää sitruunamehu ja suola, tilsaa haarukalla tahnaksi.
  5. Nostele tai pursota täyte kananmunien päälle.
  6. Lusikoi päälle mätiä ja ripottele silputtua ruohosipulia.
  7. Viimeistele savupaprikajauheella ja mustapippurilla.

Lue nämäkin

4 Kommenttia

Jael 01/04/2021 - 20:11

Saispa noita… 🥚🥚Hyvää Pääsiäistä Heli💚🐇🐰🐣🐣💛🍀☘️🌿

Vastaa
Beachhousekitchen 04/04/2021 - 10:38

Kiitos paljon! Herkkuhetkiä sinnekin <3

Vastaa
Tuuli - Lumo Lifestyle 01/04/2021 - 14:05

Mädin ja munan liitto – mitä herkkua! Aurinkoista pääsiäistä!

Vastaa
Beachhousekitchen 04/04/2021 - 10:38

Taivaallinen liitto! Ihanan aurinkoisia päiviä sinnekin : )

Vastaa

Kommentoi