HARDYS VIINEJÄ, KRIKETTIÄ JA LIIAN MONTA SKONSSIA

by Beachhousekitchen

Kaupallinen yhteistyö 40+ blogit/Hardys

Hardys viinitalo kutsui joukon viinistä pitäviä (ja sporttisia :lol:) bloggaajia Keravan Krikettikerholle maistelemaan viinejä ja englantilaisen teehetken herkkuja. Krikettiä meistä ei tainnut kukaan olla pelannut aiemmin ja arviot lajista vaihtelivat jotain pesäpalloa –tyylisestä johonkin kroketin –tyyliseen. Jännittynein mielin lähdimme kohti Keravaa ja krikettikenttää! Etikettiin kuuluvilla valkoisilla housuilla ja kengillä emme päässeet koreilemaan, sillä torstain kaatosade vaati sadetakit niskaan ja kumpparit jalkaan.

Hardys

Hardys on Autralian vanhimpia viinitaloja. Suomessa VR- ja BIN -sarjojen viinit ovat varmasti tuttuja monelle viinin maistelijalle, kohtuuhintaisia ja varsin helposti juotavia. Juhannusjuhliin ja illanistujaisiin sopivia!

Hardys on Suomen Krikettiliiton virallinen sponsori. Kriketti on englantilainen mailapallopeli, jossa tavoitteena on polttaa vastustaja ja saada mahdollisimman monta juoksua kentällä. Yksi krikettipeli voi kestää koko päivän ja peli keskeytetään aina lounastauon ajaksi. Kun peli päättyy, silloin voi nautiskella gin toniceista ja vaikka hyvästä viinistä!

Hardys

Meille kriketin saloja avasivat Suomen krikettiliiton puheenjohtaja Andrew Armitage ja toiminnanjohtaja Maija Scamans.

krikettilitto

Krikettimaila on melan muotoinen (alla kuvassa opettajamme Vanraaj Padhaal). Peli vaatii melkoiset suojavarustukset, sillä kun pallo osuu mailaan, se lähtee ja kovaa! Tässä vaiheessa alkoi pallokauhu nostamaan ilkeätä päätänsä ja vielä epäröin kentälle lähtöä…

HardysAlla krikettipallo ennen ja jälkeen pelin. Melkoinen ero.

krikettipallo

Hardysin viinejä olivat maistelemaan jääneet myös meitä isännöivien krikettiliittolaisten sukulaisia, osa jopa australiasta asti. Suomalainen bloggaaja oli kuulemma nähtävä livenä ja siinähän meitä sitten ihmeteltiinkin! Kehuja saimme uskalluksesta kokeilla lajia ihan noin kylmiltänsä. Rohkeita ja innolla uuteen heittäytyviä bloggareita siis, kun niitä Hardysin viinejä ei vielä tässä vaiheessa oltu maisteltu senttiäkään.

Hardys

Hardys

Mukana meitä oli 6 bloggaajaa, kaikki ruoasta ja viinistä erittäin innostuneita. Alla kuvassa Kulinaari -blogin Kimmo ja täydellinen keskittyminen.

kriketti

Andyn opastuksessa Hardysin Brand Ambassador Tiia Seppälä ja Marjon matkassa – blogin Marjo. Vielä hieman epäröivällä kannalla, pääsisiköhän täältä jotenkin livistämään?

hardys

Golfinpeluuhistoria hieman auttoi oikean asennon hakemisessa, mutta silti swingi oli erilainen. Dioriina -blogin Marina ja täydellinen lyönti.

HardysTätä (keittiö)elämää -blogin Minna ja opettajamme Simon.

hardysAurinkoa pelikentälle toi Kristallin hohtoa -blogin Cride.

kriketti

Puolentoista tunnin hikoilun jälkeen meitä odotti klubitalolla englantilaisia herkkuja ja vihdoinkin niitä viinejä! Hardysin Chardonnay sopi oikein hyvin näiden herkullisten kerrosleipien kanssa. Tonnikalaa, maissia ja majoneesia sisältävät toastit olivat menestys!

Hardys

Krikettiliiton toiminnassa mukana oleva Claire oli valmistanut meille perinteisen englantilaisen teehetken tarjoiluineen. Kerrosleipiä, coleslaw- salaattia, skonsseja, sitruuna- ja suklaapiirasta. Taivaallisen hyvää pelikokeilun jälkeen!

KrikettiJotteivat totuus ja tehtävämme unohtuisi, niin tähänkään pöytään ei käyty ilman ruoan ja juomien kuvaussessioita. Kuvaamisen jälkeen piti maistaa ja santsata ihan jokaista lajia. Miksen ollut koskaan tehnyt skonsseja itse? Veivät kielen mennessään ja saivat aikaan ihan uuden addiktion.

Hardys

Ai niin, uskalsinko ottaa mailan käteen ja osuinko siihen palloon? Vuosien traumat koululiikunnasta avattiin tässä pelissä. Koulun joukkueisiin minut valittiin aina viimeisimpänä, koska olin luokan pienikokoisin, en koskaan osunut palloon ja taisin jopa juosta niitä karkuunkin. Todella, yritin liueta takavasemmalle vedoton, että minä vaan kuvaan, mutta vikkelä Simon nappasi minut mailan varteen.

Heureka, se osui sittenkin ja lensi melkein Keravan keskustaan. Tai no lähelle. Monta osumaa kuitenkin peräkanaa, taisin jäädä jopa koukkuun. Tätä lajia voisin kokeilla uudestaankin!

kriketti

Saimme kotiin viemisiksi mm. Hardys Riddle Chardonnayta 1 litran muovipakkauksessa (tilausvalikoima, hinta 9,98€). Tämä Chardonnay on pirteän hedelmäinen, sopii seurusteluun ja vaikka pienten lohicocktailpalojen kanssa siemailtavaksi. Piknikille, laiturin nokkaan ja juhannuspöytään! Suosittelen ♥

Hardys

Suurkiitos kutsusta Hardysin Tiia ja Maijastina sekä krikettiliiton sydämellinen väki! Sateesta huolimatta erittäin onnistunut ilta, tätä muistellaan pitkään!

(Kommentit koskien alkoholia joudutaan valitettavasti poistamaan, muuten jutun kommentointi on toivottavaa.)

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

9 Kommenttia

Tiina Varjus 23/06/2016 - 06:25

Ihania kuvia! Teillä on ollut varmasti tosi hauskaa <3 Onneksi sade vähän hellitti sopivasti. Olisi varmasti ollut hyvin mielenkiintoista tutustua lajiin karmeassa kaatosateessa.

Vastaa
Beachhousekitchen 23/06/2016 - 08:10

Sade hellitti juuri ennen kentälle menoa, onni meille : ) Hauskaa oli ja Hardysin viinit maistuivat!

Vastaa
Lumo 22/06/2016 - 23:05

Hauskoja kuvia, teillä on ollut kiva ilta!

Vastaa
Beachhousekitchen 23/06/2016 - 08:11

Oli onnistunut tapahtuma ja hauskaa todella oli!

Vastaa
Cride -Kristallin hohtoa 22/06/2016 - 22:19

Ihana postaus ja miten tyylikäs aloituskuva 🙂 Tätä iltaa on kyllä kiva muistella sitten kiikkustuolissa. Omat koululiikuntakauhut kyllä kanssa nostivat päätänsä, mutta onneksi sentään uskalsin kokeilla kuitenkin. Ihanaa juhannusta!

Vastaa
Beachhousekitchen 23/06/2016 - 08:12

Kiitos, kuvamateriaalia olisi ollut vaikka kuinka : ) Kaunista juhannusta!

Vastaa
Marina / Dioriina 22/06/2016 - 19:39

Marjo ilme on ihan huippu! Ilta ja seura oli kyllä ihan parasta <3

Oli pakko testata niitä tonnikala toasteja heti seuraavana päivänä. Ihan niin hyviä en saanut, kun Claire, lähelle kuitenkin 🙂

Krikettiin jäi itselläkin pieni kipinä, hih. Sinulla oli kyllä tosi monta hyvää lyöntiä eli saatais meidän porukasta kyllä joukkue kasaan 😀

Vastaa
Beachhousekitchen 23/06/2016 - 08:16

Onnistunut kokoonpano ja paras joukkuehenki : )

Ihana Claire, hänen täytyisi uskaltaa laittaa se blogi pystyyn! Sitä lemon drizzle cakea olisi pitänyt vielä hehkuttaa, aivan suussa sulavaa!

Vastaa
Outi 22/06/2016 - 18:32

Teillähän on ollut kiva päivä. Tuota krikettiä olisi ollut kiva kokeilla, koska tykkäsin myös pesiksestä. Osuisikohan sitä enää palloon ollenkaan.
Kivaa juhannusviikkoa Heli!

Vastaa

Kommentoi