Kokomo Tikibar & Room ja ne parhaimmat pikkujoulut!

by Beachhousekitchen

Synkkä marraskuu ja Helsingin harmaat kadut. Tästä yhtälöstä on vaikea eksotiikkaa löytää, ellei pujahda sisään kutsuvasta ovesta Uudenmaankadulta ja löydä itsensä Kokomo Tikibar & Room -ravintolasta. Uskaltaisin väittää että vietimme juuri parhaimmat pikkujoulut havaijilaisella teemalla kuin vain voi kuvitella syksyisessä ja sateisessa stadin yössä. Ihan hula hula -tyttöjä täältä ei löydy, mutta muuten on meno hulvattoman hauskaa trooppisessa ilmapiirissä ja tietysti hyvässä seurassa!

Kokomo Tikibar & Room

Kokomo Tikibar & Room on ravintolakokonaisuus, joka on autenttisuudessaan todella lähellä aitoa Tiki- ravintolaa. Tiki sanana tarkoittaa rentoa ja hauskaa elämäntapaa, sellainen irtiotto arjesta on kyllä syksyllä tervetullut elämys.

Ruoka ja juomatarjonta sekä värikäs sisustus myötäilevät havaijilaista kulttuuria ja musiikki täydentää elämyksen. Tilassa on ruokaravintola (myös lounas), cocktailbaari, yökerho sekä yksityiskäyttöön sopiva tila. Täällä voisi kuvitella järjestävänsä juuri syntymäpäivät, polttarit, työpaikan kemut ja kokoustilaan voi tilata vaikka hauskan cocktail-koulun, joka ohjelmana on aika mainio vaikka pikkujouluissa!

Kokomo Tikibar & Room

Suomen 40+ blogit kokoaa yhteen kaikki vähintään 38 vuotta täyttäneet sisällöntuottajat ja bloggaajat. Oli siis mukava tavata ‘samanikäisiä’ bloggajia pikkujouluissa* ja kun kahdenkymmenen bloggaajan seurue kokoontuu yhteen, niin aikaa täytyy tietysti varata erityisesti kuvien ottamiselle ja somettamiselle.

Kokomo Tikibar & Room

Meitä palvelleet ravintolapäällikkö Sari Hämäläinen ja keittiömestari Juhani Hietala tiimeineen (kuva alla) toivottavat tervetulleiksi kaikenikäiset asiakkaat hymyillen. Tunsimme olevamme todella tervetulleita jo heti tulostamme lähtien ja palvelu oli loistavaa koko illan ajan.

Kokomo Tikibar & Room

Tiki -ravintoloissa cocktailit tehdään rommista, makusiirapeista ja aidoista hedelmämehuista. Tässä alla superhyvä, autoilijan alkoholiton kiivicocktail! Kiitosta huokeista hinnoista, todella runsaat ja pitkät cocktailit 8-10€.

Kokomo Tikibar & Room

Täällä ruoka on värikästä ja maut runsaita, ruoka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja monet annoksista viimeistellään aidossa puuhiiligrillissä. Alkupalana talon lajitelma: corn hot dog, chicken sandwich ja mausteinen simpukka.

Kokomo Tikibar & Room

Pääruokana Kokomo Sizzler (kuvat alla), josta syötävää riittää 2-3 hengelle. Annoksessa 600g kokonaisena puuhiiligrillattua Black Angus -härän flank steakiä, grillattuja kasviksia, sitruunaruoho-limevoita, Kokomon perunaa (tai vaihtoehtoisesti bataattiranskiksia) ja chili-bearnaisekastiketta (hinta 48€). Jaoin annoksen bloggaajakollegan kanssa ja nyt lähti Vuoden pihvi -palkinto tähän osoitteeseen. Söin suussa sulavinta flank steakia ever!

Menkää syömään tämä annos (täydellinen medium), suositus ja hellä käsky. Syön erittäin harvoin pihviä, mutta onneksi uskaltauduin tilaamaan tämän keittiön suositteleman annoksen, täyden kympin annos. Bataattiranskalaiset myös täydellisessä rapeudessaan erinomaisia!

flank steak koko tikibar Kokomo tikibar & room

Jälkiruoaksi surffitytön paras kaveri, eli Tanned Surfer (8,90 €). Täydellisen valuvaa suklaakakkua, valkosuklaajäätelöä sekä passion-banaanimelbaa. Kiitettävä plussan arvoinen lopetus mukavalle illalle.

Kokomo Tiki bar & Room

Keskiviikkoyöhön lähti ruokaan, tiloihin ja palveluun 10+ arvoisesti tyytyväinen joukko. Lämmin suositus paikalle: rento ja ystävällinen ilmapiiri sekä runsas ruoka erittäin maukkaasti toteutettuna! We like it a lot.

Kokomo Tikibar & Room

Uudenmaankatu 16-20

00120 HELSINKI

[email protected]

+358 44 7398 125

  • Suomen 40+ blogit Oy järjestämä tilaisuus.

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

12 Kommenttia

Maiju 19/11/2015 - 21:28

Täytyy sanoa, että ruoka oli hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi.

Vastaa
Beachhousekitchen 22/11/2015 - 17:25

Kiva että kävitte Kokomossa uudestaan syntymäpäivänäsi, toivottavasti miehesikin tykkäsi!

Vastaa
Marjo 18/11/2015 - 22:59

Kyllä on herkullisen näköistä ruokaa ja kiva interiööri myös Kokomossa 🙂 Ehdottomasti paikka, johon on päästävä maistamaan tiki-ruokalajeja. Olisin niin mielelläni ollut mukana 40+plus bloggaaja kollegoiden kanssa mutta aina ei vaan pysty jakautumaan kahden paikan välillä.
Upeasti oli järjestänyt tilaisuuden ja kuvien perusteella kaikki on mennyt ihan nappiin.
Ja mitä postauksia täältä on tehtykään 🙂 Hyvä me!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 19/11/2015 - 15:13

Ihan huikea tapaaminen oli jälleen kerran, todellakin hyvä me 40+! Se on harmi että ei ole sellaista päivää et kaikki pääsisivät mukaan! Varmasti tavataan tässä joku toinen kerta mekin. Kokomossa kannattaa käydä kyllä syömässä, oli niin hyvät ruoat, eikä jäänyt nälkä. Ihanan tunnelmallista marraskuuta!

Vastaa
Lumo 13/11/2015 - 12:41

Oli hauska ilta, juteltavaa riitti! Ja bloggaajaporukassa kukaan ei ihmettele, jos niitä ruokiakin kuljettelee pitkin ravintolaa kuvattavaksi.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 13/11/2015 - 20:41

Todellakin! Seuraavan kerran pitää varata ainakin neljä tuntia aikaa seurusteluun…Muut asiakkaat taisivat hieman ihmetellä ruokien harrasta kuvausta ; )

Vastaa
Rouva Sana 13/11/2015 - 08:29

Upeat kuvat sinulla <3.

Noita drinksuja jään kyllä aidosti kaipaamaan. Miten ne maistuivatkin (myös alkoholittomana) niin taivaallisen hyville näin keskellä marraskuun kaamosta… Ja sitä paitsi niin kuin totesimme monen muun bloggaajakollegan kanssa: niissä on ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdallaan.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 13/11/2015 - 20:43

Miten loistava hintalaatusuhde kautta linjan! Aitoja makuja ja kuitenkaan hinnat eivät päätä huimanneet.
Napakymppi eksoottisine sisustuksineen juuri tähän vuodenaikaan : )

Vastaa
Jael 12/11/2015 - 20:11

Oli mahtava paikka, ruoka ja fiilis.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 13/11/2015 - 06:24

Oikein rento paikka Helsinkiä, jossa kyllä kylmä ja sateinen sää unohtuu hetkeksi. Näillä maku- ja ruokamuistoilla elää taas jonkun aikaa!

Vastaa
Outi 12/11/2015 - 07:14

Aivan ihana paikka ja mahtavaa seuraa. Ihana ilta ♡

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 13/11/2015 - 06:40

Meillä on kyllä porukalla aina hauskaa ja harmi kun tuntuu ettei se kolmekaan tuntia riitä. Meitä on jo iso jengi, eikä ehdi kaikkiin tutustumaan. On kuitenkin mahtavaa että pari kertaa jo isommalla porukalla nähty. Ja kun rakastetaan hyvää ruokaa, niin paikan valinta on tärkeää ja ruoka oli taas järisyttävän hyvää!

Vastaa

Kommentoi