Hotelli Kauhajoen Krouvi ja ruokamessut 4.-6.9.2015

by Beachhousekitchen

Kauhajoen KreiviSyksy on ruokaharrastajien herkutteluaikaa! Monella paikkakunnalla järjestetään suositut ruokamessut niin kuin esimerkiksi lähi- ja luomuruokaan keskittynyt tapahtuma Kauhajoen ruokamessut heti syyskuun alussa 4.-6.9.2015.

Pohjanmaalle vei tie kesällä pariinkin otteeseen ja hieno kaupunki Kauhajoki tuli tutuksi ja sen viihtyisä ja kotoista fine dining -ruokaa tarjoava hotelli-ravintola Kauhajoen Krouvi. Sukulaishäiden yhteydessä yövyimme Krouvin hotellissa ja koska olin niin tyytyväinen erinomaisesti palvelleeseen ja loisteliasta ruokaa tarjonneeseen hotelliin, niin ehdotin heille yhteispostausta. Kun Pohjanmaalla liikutte ja vaikka ruokamessumatkaa suunnittelette, niin tässä oiva majoitus- ja ruokapaikkavinkki.

Modernit ja siistit huoneet (34 kpl) sekä oma sauna, kotimaan matkailun hotellihelmiä!

Kauhajoen Kreivi

Nykyaikainen ja hyvin ilmastoitu ravintolasali. Runsas lähiruoan tuottajia suosiva lounasvalikoima arkisin ja laaja á la carte-lista iltaisin ja viikonloppuisin.

Kauhajoen kreivi

Tyrnikana, eli täydellisen mureata kanan rintafileetä tyrni-kermakastikkeessa haudutettuna. Lisukevaihtoehtoja useita! Annos, joka ehdottomasti lähtee testaukseen myös Beach housen keittiössä. Tyrniä tulee syötyä aamuisin ne pari flunssan poissa pitävää marjaa, mutta enpä olisi keksinyt yhdistää sitä broilerin kanssa! Erilainen, mutta mainio makuelämys.

Kauhajoen Kreivi

Seesaminsiemenillä paneroitua ahvenfileetä yrtti-hollandaisekastikkeella ja grillattuja jättikatkarapuja (kuva alla). Herkullinen annos tämäkin!

Kauhajoen Kreivi

 

Kauhajoen kreivi

Laadukasta äijämeininkiä listalta, eli porsaan ulkofileepihvi (kuva alla) täytettynä ilmakuivatulla kinkulla ja mozzarellajuustolla sekä aprikoosilla maustettua punaviinikastiketta. Lisukkeena kermajuustoperunat. Monta aah miten hyvää lausahdusta seuralaispariskunnan pöydästä…

Kauhajoen Kreivi

Kauhajoen Kreivi

Hotellin aamiainen on normisettiä, ilahduttavinta oli laaja leikkele- ja juustovalikoima. Ei tarvinnut tyytyä mauttomaan edamiin ja keittokinkkuun, täällä vastapaistetun sämpylään sisään sujahtaa paahtopaisti ja emmental, tästä kehuja!

Kauhajoen Kreivi

Kauhajoen kreivi

Kauhajoen kreiviEli Kauhajokea ei kannata ohittaa pysähtymättä täällä. Lämmin suositus. Ruokamessuista hieman tietoa alla, Kauhajoella törmäillään siis viikon päästä!

KAUHAJOEN RUOKAMESSUT – LÄHIRUOAN JUHLAA JO 25. KERRAN!

Kauhajoen Ruokamessuilla juhlitaan Lähiruoan juhlaa jo 25. kerran.

Kotimaiset elintarviketuottajat, alan ammattilaiset ja hyvästä ruoasta kiinnostuneet messuvieraat kokoontuvat messuille tapaamaan toisiaan ja nauttimaan sadonkorjuun antimista.

Ruokamessuilla Hämes-Havusen historiallisessa pihapiirissä koet unohtumattomia makuelämyksiä ja löydät uusia vinkkejä omaan ruokapöytääsi. Messukävijälle on tarjolla monipuolista ohjelmaa, aitoja makuja ja ruokavinkkiä.
Reilut 150 näytteilleasettajaa esittelee, maistattaa ja myy tuotteitaan messuvieraille.

Messut avoinna pe-su klo 10-17

* yhdessä Kauhajoen krouvin kanssa

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

5 Kommenttia

Tyrni-appelsiinikana ja polenta isänpäiväksi! | Beach house kitchen 04/11/2015 - 14:47

[…] vastaavan annoksen elokuussa Kauhajoen Krouvissa ja nyt sitä kovasti yritin jäljitellä. Jos kastikkeesta haluaa sakeamman, siihen kannattaa […]

Vastaa
Outi 28/08/2015 - 16:48

Tuo aamiainen ja leikkeleet näyttivät niin hyviltä, nam. Kiva jos omassa hotellihuoneessa on sauna, saa rauhassa nauttia löylyistä.
Mukavaa viikonloppua.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 28/08/2015 - 17:24

Kiitos, mitä mahtavinta vapaata sinnekin! Annoinkin palautetta hotellille, että tuotelajitelma oli jopa parempi kuin monessa Helsingin hotelleissa. Sokeristen jogurttien sijaan pyytämällä sain maustamatonta bulgarialaista jogurttia, Pienet asiat ratkaisevat!

Vastaa
PauMau 28/08/2015 - 15:50

Onpa herkkullisen näköisiä annoksia! Olen sitä mieltä, että hotellien kannattaa ehdottomasti panostaa aamiaiseen. Ei tarvitse olla sen seitsemää sorttia joka lajia vaan joku pieni extrajuttu jolla erottua muista. Aamupala on kuitenkin usein ainoa ateria, joka hotellissa syödään ja tärkeä osa sitä kuinka mielikuva hotellista muodostuu.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 28/08/2015 - 17:28

Juuri näin. Tällä aamupalalla pärjäsi pitkälle iltapäivään ja vaikka siellä oli ne perinteiset nakit, lihapullat, puurot ja vihannekset, niin näillä pienillä laatujutuilla hotelli erottautuu kilpailijoistaan!

Vastaa

Kommentoi